HomeHealingReviews

Reviews

Elke healing is uniek doordat ik afstem op jouw persoonlijke pad en wat nu aandacht vraagt. Middels reading, energetisch werk, mediumschap en opstellingen werken we samen aan het thema van jouw healing.

Hieronder vind je een selectie van diverse ervaringen.

Wat was het weer fijn en wat bijzonder deze keer dat mijn lieve hond ook plaatsnam in de healing cirkel en healing vroeg. Nooit geweten dat je met je diertje ook overlappende thema's kan hebben net als met kinderen, zo mooi hoe mijn hond spiegelde wat er in mij meer ontwikkeld mocht worden en ook in haar. Na de sessie had ik een andere hond, ze was spontaner, vrijer en blijer en ze moedigde dit ook in mij verder aan. 

Looking at you I saw and felt my father, through you we were able to connect and feel the love for each other. In life our relationship was troubled, now I only felt love. Thank you so much, you are a beautifull soul Marloes

Wat was het ontzettend fijn bij Marloes. Ik voelde mij meteen helemaal op mijn gemak en vertrouwd. Ze is een hele warme, open, vriendelijke en liefdevolle vrouw. Ik zat vast met bepaalde gevoelens en gedachtes in het leven en tijdens de healing kwam daar eindelijk beweging in, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Het heeft me precies de inzichten gegeven die nodig waren om de juist richting op te gaan naar een lichter en positiever leven. Dankjewel Marloes!  

Onlangs heb ik een healing gevolgd bij Marloes. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik besloot er blanco in te gaan en het op mij af te laten komen. Ik mocht plaatsnemen op een stoel en er werd een rustgevend muziekje opgezet, zo werd de sfeer heel ontspannen en kon ik goed tot mezelf komen. Op een gegeven moment voelde ik mijn schouders warm worden en daarna ook mijn benen en voeten. Ik vond dit heel bijzonder en ik vroeg na de healing aan Marloes wat dat was en hoe dat kon. Dat was mijn energie die vrijkwam en wat het nog bijzonderder maakte was dat Marloes koude handen had en ik ze juist als heel warm ervaren had. Ik vond het heel fijn om mee te maken en ik voelde me daarna erg ontspannen.  

Dit was mijn tweede bezoek aan Marloes. Ik merkte dat er weer een kleine blokkade aan het ontstaan was en na mijn eerste afspraak had ik na afloop zo'n bevrijdend gevoel dat ik wist dat ik ook nu weer in goede handen zou zijn bij haar. Het voelde vertrouwd en liefdevol en ondanks dat ik wat meer moeite had om te aarden was het weer een hele openbaring en viel alles, de dagen erna, op zijn plek wat er bij de healing naar boven was gekomen. 

Mijn zoontje zat al een tijdje vast, hij was veel boos en gefrustreerd en hij leek moeilijk te kunnen ontspannen. Na de ouder-kind healing zag ik hem meer ontspannen en in de dagen erop werd het een meer ontspannen en vrolijker mannetje en met de heerlijke aura spray die Marloes adviseerde sliep hij ook veel beter in en sliep hij door. 

Een hele fijne afstandhealing mogen ervaren, dankjewel voor deze mooie ervaring. Toen ik je berichtje kreeg met wat je tijdens de healing met mij had ervaren viel het op zijn plek en het bijzondere was dat ik even daarvoor allemaal tintelingen voelde in mijn lijf en een diepe ontspanning, achteraf was je toen dus bezig met de afstandhealing! Dankjewel ook voor de mooie visualisatie, fijn om hiermee de healing verder te kunnen verdiepen in mijn eigen tijd. 

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2024 Tinkhealing