HomeHealing

Healing

Healing is een vorm van een energetische massage, waarbij jouw energiestroom uitgelijnd wordt en er ruimte wordt gegeven aan ontstane blokkades. Bij een healing zit je voel ik in jouw energetische ruimte, je aura, waar de energie minder goed doorstroomt. Je zit hierbij op een stoel en ik doe dit door op een paar centimeter afstand  mijn hand langs je lichaam te bewegen. Mocht je het fijn vinden dan kan ik hierbij 1,5 m afstand houden en als je liever in je eigen omgeving een healing ontvangt dan is een healing op afstand ook mogelijk.

Over je aura en de werking van een healing

Je aura is opgebouwd uit drie lagen:

  • Fysieke auralaag: deze is gekoppeld aan je fysieke lichaam, heb jij daarin blokkades/klachten dan vind ik deze hier terug.
  • Emotionele auralaag: deze is gekoppeld aan jouw zogeheten emotielichaam, hierin zie ik je emotionele staat terug evenals emotionele blokkades. Een emotionele blokkade ontstaat wanneer er iets gebeurt op emotioneel gebied wat op dat moment te groot is om te verwerken. Je ‘parkeert’ het dan als het ware, je kan dit zelf voelen doordat er iets relatief kleins gebeurt en je daar een grotere emotionele reactie op hebt dan dat je zou verwachten. Deze gebeurtenis raakt dan de pijn van de gebeurtenis van eerder die nog opgeslagen zit in jouw lijf. Door deze blokkade ruimte te geven kunnen de bijbehorende emoties van toen losgelaten worden, waardoor die zwaarte en extra lading ervan af gaan. Zelf ervaar ik dit alsof er een stuk ruimte en vrijheid ontstaat, je voelt je meer ontspannen en je krijgt meer lucht.
  • Energetische auralaag: in deze laag vind je jouw overtuigingen en normen en waarden terug, ook zit hierin dat wat jij vanuit je familie hebt meegekregen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een familie-overtuiging als “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” of “Wie voor een dubbeltje geboren is, zal nooit een kwartje worden”. Persoonlijke overtuigingen kunnen bijvoorbeeld zijn “Ik ben niet goed genoeg”. Ik refereer hier naar overtuigingen die nu beperkend kunnen zijn, er zijn ook overtuigingen terug te vinden die jou ondersteunen en voeden. Als ik beperkende overtuigingen tegenkom zet ik deze in het licht en vraag ik wat deze overtuiging nodig heeft om losgelaten te kunnen worden en in sommige gevallen zet ik hier een voedende overtuiging tegenover. Als dat zo is zal ik deze met jou delen, het kan heel helend zijn om zo’n nieuwe voedende overtuiging voor jezelf een tijd te herhalen.

Deze drie lagen beïnvloeden elkaar; wanneer ik in jouw emotionele auralaag een blokkade ophef kan dit voelbaar zijn in jouw fysieke lichaam en andersom.

Daarnaast besteed ik aandacht aan jouw chakra’s, dit zijn knooppunten van de energiebanen in je lichaam. Wanneer deze goed zijn uitgelijnd en de energie goed doorstroomt, voel jij je energiek en in balans. Wanneer deze zijn verstoord of geblokkeerd, stroomt de energie minder goed door. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten door vaak vermoeid zijn, veel piekeren, hoofdpijn of lage rugpijn. Tijdens een healing voel ik wat er nodig is voor jouw energiesysteem om de doorstroming te bevorderen.

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag en mocht je vooraf vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Contact opnemen

Een healing duurt 90 minuten en deze kost € 90,-

Een afstandshealing is ook mogelijk, zie hiervoor ook Afstand healing

Een healing moet beschikbaar zijn voor iedereen die daar behoefte toe voelt. Is dit bedrag voor jou te hoog? Geef het aan bij mij en dan kijken we samen naar een passende oplossing. 

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2024 Tinkhealing