HomeHealingOuder en kind healing

Ouder en kind healing

Een kind is een spiegel voor een ouder, vanuit liefde spiegelt een kind gedrag of symptomen om zo de ouder te laten zien waar licht op geschenen mag worden.

Het is soms lastig om goed te voelen waar het pijnpunt zit en welke ontwikkeling voedend is voor jou en je kind. Merk je dat je kind je vaak raakt en je emotioneel sterker reageert dan je graag zou willen? Dan is een ouder en kind healing helpend om erachter te komen wat de rode draad is waar jij en je kind mee worstelen.

Ook bij fysieke klachten bij een ouder of kind kan ik kijken naar de onderliggende beweging. Ons fysieke lijf is verbonden met ons emotielichaam en deze reageren op elkaar. Wanneer er emtioneel iets onderdrukt wordt geeft het lichaam hier fysiek uiting aan. Zie ook Healing bij Tinkhealing

In een ouder en kind healing zijn jullie beide aanwezig en ontvangen jullie tegelijk een healing, waarbij ik aandacht heb voor de verbinding tussen jullie. Ook kijk ik naar een ieder afzonderlijk en werp ik licht op energetische blokkades en overtuigingen die aanwezig zijn, ik maak ruimte en zorg ervoor dat de energie weer vrijelijk kan doorstromen net als in een gewone healing.

Een ouder en kind zijn sterk met elkaar verbonden, wat geraakt wordt bij de een is voelbaar bij de ander.

Tijdens de healing met mijn zoontje voelde ik soms iets gebeuren bij mij, terwijl Marloes toen bezig was bij mijn zoontje. Ook kwam ik erachter dat de fysieke problemen van mijn zoontje kwamen doordat hij niet langer wilde slikken wat ik altijd geslikt heb. Ik voelde me sterker in mijn schoenen staan na de healing en ik had meer zelfvertrouwen. Ook werd er na de healing uitgesproken dat mijn zoontje zichzelf mocht laten zien en zijn behoeftes meer mocht uitspreken, het was heel liefdevol en ontroerend.

Een kind doet niet wat je zegt, een kind doet wat je doet. Wanneer jij groeit, groeit je kind en andersom. 

Een ouder en kind healing duurt 90 minuten en deze kost € 90,-

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2024 Tinkhealing