HomeOver TinkHealing

Over TinkHealing

TinkHealing is afgeleid van Tinkerbell; mijn docente intuïtieve ontwikkeling deed op de eerste dag met de groep een oefening en zij voelde bij mij de energie van Tinkerbell. Aanvankelijk voelde ik daarbij vooral het elfje dat licht fladdert en strooit met gouden licht, totdat ik de film bekeek. Tinkerbell is druk met wat anderen beter kunnen dan zij kan. Zij stopt haar energie in het willen aanleren van dat wat anderen vanuit nature beheersen en verwijt zichzelf daarin dat zij niet goed genoeg is.

Ergens komt een omslagpunt, waarin er een beroep gedaan wordt op haar natuurlijke kracht en haar talent. Ze ervaart hoe fijn ze het vindt om dat te doen waar zij van nature goed in is. Het licht gaat aan in haar en ze bloeit op.

Rise to the heights of all you can be

Ze ervaart hoe het is om te doen wat haar doet opbloeien en dat ze gaat stralen wanneer ze daar haar energie in steekt. Wanneer we dat allemaal doen, helpen we elkaar met datgene waar we goed in zijn en ontstaat er innerlijke balans.

Acceptatie, Zelfliefde, Loslaten en Vertrouwen zijn voor mij thema’s waarin ik mij heb ontwikkeld en waar mijn aandacht bij blijft. In het verhaal van Tinkerbell herken ik deze thema’s. En een leuke woordspeling is het helen van het denken, oftewel anders gespeld ThinkHealing. Tijdens een healing verschuift de aandacht van het denken naar het voelen. In de huidige maatschappij wordt ons hoofd vaak aangezet, belangrijk dus om deze ook af en toe weer uit te kunnen zetten.

Mijn naam is Marloes Meijnen-Zwiebel, naast healer ben ik ook vrouw, kind en moeder. Ik laad mijzelf graag op in de natuur en in het contact met anderen. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijzelf op speelse wijze te blijven ontwikkelen.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Resonance in Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2024 Tinkhealing