HomeHealingDier en healing

Dier en healing

Een ieder die een diertje in zijn omgeving heeft weet dat er vaak een bijzondere band is met je diertje. Let er maar eens op wat er gebeurt als je verdrietig bent of stress ervaart, je diertje zal je dan vaak willen troosten. 

Een dier is niet zomaar bij jou gekomen, veelal zit er overlap in wat een diertje graag wil leren en in wat hij jou gunt om meer te mogen ontwikkelen en wordt dit door het diertje gespiegeld. Omdat het voor ons soms meer natuurlijk voelt om meer bezig te zijn met het welzijn van de ander, dan met ons eigen welzijn is dit spiegelen wat dieren voor ons doen heel heilzaam omdat we daarmee ook een kijkje krijgen in wat er binnenin ons zit wat aandacht vraagt en graag gezien wil worden.

Zo mooi dat mijn lieve hond in de healingcirkel plaatsnam en dat zij healing vroeg voor ons gezamenlijk stuk. In de healing kwam naar voren dat we losser en vrijer mochten worden in ons bekken en dat we meer levensvreugde mochten toelaten in onszelf. 

Eerder was mijn hond best verlegen en aftastend en ik zie nu dat ze zich veel vrijer voelt en dat ze spontaner en blijer is en ze moedigt mij daarmee ook aan om mezelf dit meer toe te staan.

Wanneer kan je een dieren healing doen? Dit zou kunnen omdat je zelf worstelt en ook aan je diertje ziet dat hij minder lekker in zijn vel zit. Maar ook wanneer er geen aanduidbare reden is om nu een healing te doen kan dit toch heel verhelderend zijn . Er speelt veel in ons onderbewuste en het kan daarom heel interressant zijn om te kijken naar de boodschap die jouw dier voor jou heeft en de reden waarom je diertje bij je is gekomen. 

Sterfte begeleiding bij je dier

Mocht je lieverd aan het einde van zijn leven zijn dan kan een healing heel helpend zijn om de overgang zo fijn en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo kwam er een hondje bij mij die zich niet over kon geven aan het sterven, omdat hij nog emotionele lasten droeg voor zijn baasje. In een healing nodigde ik hem uit om deze los te laten vanuit vertrouwen dat zijn baasje deze nu zelf onder ogen mocht komen, het hondje werd zichtbaar lichter.

Er kwam een katje op mijn pad; toen ik het katje oppakte voelde ik onrust in het lijfje, ze was moe en kon niet meer maar bleef ertegen vechten. Ik bracht het katje thuis (na uitlezen van de chip wist ik waar het baasje van het katje woonde) en toen werd mij vlot duidelijk dat het baasje zoveel van zijn katje hield dat hij haar niet los kon laten. Het katje was eraan toe om te gaan, maar het baasje was hier nog niet klaar voor. Door tijdens het healen van de kat in gesprek te gaan met het baasje en te benoemen hoe fijn het katje het bij hem had gehad en dat het katje er nu aan toe was om te gaan, kon het baasje zijn tranen laten en het katje emotioneel meer loslaten. Het katje ontspande en ging een lekker plekje zoeken en overleed enkele uren later rustig in haar slaap.

Heb je vragen over wat een healing voor jou en je dier kan betekenen, stel ze gerust.  

Een dieren healing duurt 90 minuten en kost € 90,- 

 

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2024 Tinkhealing