HomeMediumschap

Mediumschap

Ik voelde een verlangen, een verlangen om nog meer duiding te mogen geven en om de innerlijke kracht en liefde in de ander te mogen vergroten op meerdere manieren. 

Mediumschap kwam op mijn pad; ik bezocht een medium en hij liet mij ervaren dat mediumschap meer is dan alleen contact met een overleden dierbare. Hij las mijn energie, voelde waar ik vandaan kwam, wat in het licht gezet mocht worden en sprak over mijn potentie op een meest liefdevolle manier. Hij maakte ook contact met een dierbare van mij die oveleden is en daarin gaf hij een prachtige boodschap door die aansloot op mijn reis en mijn potentie op die reis. We komen allemaal ergens vandaag en we zijn allemaal onderweg. 

Geinspireerd door dit mooie consult ben ik gestart bij Resonance met de eerste module van het mediumschap, ik kreeg daar les van Montse Gómez García en zij begeleidde mij en de groep (samen ontwikkelen in een groep is heel krachtig en helend) in het leggen van de eerste contacten en het lezen van de energie van iemand. Wat ik voelde is onvoorwaardelijke liefde zonder grenzen en vanuit de spirituele wereld een sterke wens voor ons hier op aarde dat we spelenderwijs mogen ontdekken in vrijheid. Soms kan het leven en de gevoelde pijn, verantwoordelijkheden, overtuigingen ons remmen in het ervaren van die vrijheid en het ontdekken van onszelf en wat het leven ons te bieden heeft.

Fijn om hier meer ruimte voor te mogen maken, om de ander te begeleiden in het voelen van wat ik noem de zielswens is en wat geleefd wil worden vanuit het hart. En zo ontzettend mooi als daar een geliefde overledene bij helpt door een mooie en bekrachtigende boodschap door te geven en de liefdevolle band tussen hen te laten herleven. 

Dit is de essentie in het leggen van een contact met een overleden dierbare; het ervaren en doorvoelen van de liefde die er bij leven was en dat deze ook na het leven nu nog steeds blijft stromen. Zelf ervaar ik dat alle emoties hun fundering vinden in liefde; immers verdriet en bijv. boosheid ontstaan omdat je ergens om geeft, omdat iets je lief is. Door deze liefde te voelen hand in hand met het gemis, pijn, verdriet ontstaat er ruimte voor heling en rust. Het kan soms angstig zijn om het gemis en de pijn die ermee gepaard gaat toe te laten, het kan zo groots voelen en overweldigend en soms houden we vast aan het verdriet uit angst om los te laten. 

Door in liefde en veiligheid naar het gemis en de pijn toe te gaan wordt deze verlicht, je ervaart dat je dierbare er nog steeds is en dat de liefde voor altijd is. Een contact vanuit het mediumschap is helend, vol liefde en bemoedigend. 

 

Je leest vast in mijn gekozen woorden hoe ontzettend mooi ik het mediumschap vind, ik ga mij hierin verder ontwikkelen en ervaring opdoen is hierbij bekrachtigend. Heb jij het verlangen om via mij het mediumschap te ervaren, wees welkom. Je wordt open ontvangen door mij en we voelen in het moment waar ruimte voor is. 

De kosten voor een mediamiek consult zijn € 27,- 

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2023 Tinkhealing