HomeBlogMoederschap

Moederschap

18 juli 2021

 

 

 

Als moeder ga je soms van links naar rechts; je ervaart diepe zorgen en intens veel liefde voor je kind. Vanuit zorgen en angsten ontstaat veelal een hang naar grip en controle.

Focus op de liefde en je vertrouwen zal groeien, vertrouwen in jezelf als moeder en dat jij voelt wat kan en wat voedend is voor jouw kind.

Mijn grootste angst is dat ik faal om mijn kind te beschermen. Beschermen tegen een ongeluk of tegen mensen die hem pijn zouden kunnen doen.

Realiseren dat ik hier geen grip op heb en dit waarlijk accepteren maakt dat ik mijn angsten meer los kan laten wat rust geeft. Dit geeft mij ruimte om bewust de focus te leggen op dat waar ik wel invloed op heb. Dat is op de liefde die ik te geven heb, onder mijn vleugels creëer ik een warm nest vanuit onvoorwaardelijkheid. Daar voelen zij zich gekoesterd, getroost, geborgen en geliefd. Daar keren zij steeds weer naar terug om op te laden en om spanningen van de dag los te laten.

Wanneer ik liefdevol en vol vertrouwen in mijn basis (emotie centrum) aanwezig ben, leer ik mijn kind dat dit een veilige plek is om te zijn opdat ook zij vanuit hun krachtige en liefdevolle basis vanuit vertrouwen uit mogen reiken naar de wereld.

Een healing is ondersteunend in het proces om thuis te komen in je basis vanuit zelfliefde en compassie. Wanneer jij als moeder (of vader) hier meer aanwezig bent pikt jouw kind dit op. Een kind doet niet wat je zegt, een kind doet wat je doet.

Als jij groeit, groeit jouw kind met je mee.

 

Nieuwsgierig geworden? Ik ontvang je graag.
Neem direct contact op
© 2024 Tinkhealing